Let's dance to joy division (JOY DIVISION!)

Försök sjunka lägre, ok? Jag orkar inte.

Den här dagen skriker valborg och jag ska till Arboga, konstigt nog. Men jag hoppas det blir trevligt. Party som satan blir det i alla fall, så nu ska jag gå och göra mig i ordning. Bjuder bara på en dagens, den gör mig glad; Fool's Garden - Lemon Tree.

Dagens

Dagens outfit: Svarta strumpbyxor och en stor stickad tröja. Hemma och sova är nice.
Dagens saknad: Maja Jungklo
Dagens låt: Caesars - Black Heart
Dagens favorit: Adam bäst
Dagens längtan: Valborg imorgon, och lång helg!
Dagens lättnad: Att solen fortfarande håller i sig (+ att jag har pengar just nu)
Dagens önsketanke: Att någon gav mig en prinsesstårta.

image524
image525
Maja på bilderna, tagna av mig i torsdags.


Sommaren är kort

Världens bästa kille firade mig igår med kinamat, guitar hero och mys. Jag hade en underbar födelsedag, så nu gäller det bara att börja räkna ner till sommarlovet på allvar. Imorgon är det valborg, våran skola verkar vara nästan den enda skolan i hela Sverige som inte är lediga. Det suger, istället ska klassen ha bip-test som sista lektion; springa från sida till sida i gympasalen på så kort tid som möjligt. Hatar det men jag överlever! Nu ska jag ut och ligga i gräset, njuta av solen och tänka sommar.image523
Pic:
bästa maja

Happy B-Day

Idag var det två år sen jag blev byxmyndig, ett år sen jag fick börja övningsköra och nu är det ett år kvar till krogen. En jäkla mellanålder alltså, precis som 19. Men glad är jag för det! Solen skiner och jag är sjuttis, kan det bli bättre? Kinamaten väntar, bye!image520
image521
image522

klänning second hand 60 kr
skor second hand 30 kr
väska second hand 50 kr


Through black and white

För att avrunda helgen så har den varit riktigt härlig, sådär försomrig och lycklig. Fredagen spenderades med fest på djäkneberget, härligt! På lördagen åkte jag hem till Ellen på fest och söndagen har spenderats med Maja. Bilder från i torsdags nedan.
image518image519


Fly me to the moon

Efter att ha plöjat genom en loppis och köpt extremt mycket roliga saker, billigt, bland annat en fjällräven jacka för 5 kronor, så åkte jag och Maja hem till mig för att spela Guitar Hero. Förresten, tomorrow is the big day. I am sixteen going on seventeen..
Pics:
Maja
 image515
image516
image517

I don't know what I did to deserve you

image511
image513
image512
image514
fotografen är då maja, justering av bilder är lite si och så

In the sunlight

Oj, hela dagen har jag gått runt i linne. 24 grader i solen, wunderbar. På kvällen drog jag och Maja till ruinen, fotade och mös. Den här dagen har varit bättre än bäst, jag är så lycklig just nu! And it's all because of you, Adam. Sommarlov om en månad! Yey!
image510image508

I'm so lucky, lucky

image507
A moment in your arms became the reason why
And you're still the only light that fills the emptiness
The only one I need until my dying breath
And I would give you everything just to
Feel your open arms

Hej sommartider

17 grader med stekande sol förgyllde min dag. Min första och enda lektion var gympa som började halv två. Efter den träffade jag Adam och Simon på stan, dom köpte glass och sen satte vi oss i Vasaparken en stund. Underbar dag, idag är jag glad.
image505

Monki begär

image504
Och så kommer det smygande igen .. som en skugga, redo att attackera. Monki har fått in nya kläder och mina begär står på topp. Speciellt den söta klänningen till vänster, som då är ny. Resten har man sett skymten av tidigare, men fortfarande så smaskiga. Bodyn är något jag verkligen måste få tag på, underbar modell och klockren färg. Me like.

Kings of Leon + Justice

Tänkte bjuda på lite guld musik. Enjoy!




Crazy in love

90% på second hand är aldrig fel, överfull påse fylld med kjolar, byxor, tröjor, koftor och skor kan inte vara annat än tummen upp. Idag är jag kär och galet glad. Yeah!
image501image502image503
Solglasögon 2 kr styck.

From this month's 'Jalouse'

image499img245/8408/valentine14cv.jpg



I would give you everything just to feel your open arms

Helgen har varit att spendera tid med den här killen nedan, snart är det Guitar Heroes på Carlforsska och dit ska man. Ses där kanske? Vi får väl se. Duschen nästa.


image498

Confusing fucking mind

You are always on my mind, sunshine.

Carlifornia dreamin'

@ stockholm med min beztiz majson.

image496image497

So fucking lucky

Att sluta efter engelska nationella är inte alltid så fel inte, så när klockan blev 10 drog jag, Adam och Frida ner till stan och njöt av våren. Det är sjukt hur glad man blir av lite sol och värme. Underbar dag, trots att jag börjar bli sjuk igen. Feber och utan röst, tummen upp! Not. Men och om 18 timmar får jag träffa Adam igen. Puss!


image492image493
image495

Dagens

Dagens outfit: Klänning Second Hand, Skinnjacka+Strumpbyxor H&M, Skor Myrorna
Dagens saknad: Adam, 24/7.
Dagens låt: Oasis - Sad Song
Dagens favorit: Frida puss
Dagens längtan: 11 dagar kvar tills man blir 17.
Dagens lättnad: Att jag är lycklig.
image491

Honey, I'm in love

image490

When you think it's gone, don't look around

Med begär efter spetsbustiers, sommarlov och värme har jag gått hela dagen och tänkt tankar jag verkligen inte borde. Lyssnat på Caesars, ignorerat Bloc Party och längtat till Peace and Love. Känns som att det mesta har gått fel idag, det är helt enkelt inte rätt tillfälle för något. Men snart är det helg och på lördag ska jag till Stockholm. Då slipper jag äntligen försöka hänga med i svängarna, tur att det värsta plugget är över nu i alla fall. Plötsligt känner man sig 10 kilo lättare.. Förresten, 13 dagar kvar people!


Adam, adam, adam. Ingen får mig så glad som du.


I can't take my mind off you

image489image489image489


you're not close enough unless I'm feeling your heart-beat

I am sixteen going on seventeen

image487
14 days to go.
Det här får gärna ligga och vänta på mig då, puss!

Phantom Pt. II

image485image486
party people here we come.

That don't kill me can only make me stronger

image65image65image65 
It's not hard to fall when you float like a cannonball. Fall babe, fall?

Don't you ever say never

image484

Somewhere over the rainbow

Tacos, sing star och mys hemma hos Antonia sitter aldrig fel. Det var väldigt trevligt och måste göras om snart, hurrni! Ikväll blir det vidare hem till Maja för att fira Anto som fyller år imorgon. Ohyeah! Men först måste jag skriva klart ett historiaarbete, blä..


image483


allmänt galna, haha.

What 'bout today?

image482

Dagens saknad:
Det där rummet you know.
Dagens låt: Pink Floyd - Wish You Were Here
Dagens favorit: Adam!
Dagens längtan: Imorgon och resten av helgen. <3
Dagens lättnad: Att jag äntligen fattar vad jag behöver.

The Blowers Daughter

Oh, jag har blivit världens mest dåliga uppdaterare måste jag erkänna. Men det händer så mycket nu, tid över är det aldrig mycket av. Men i vilket fall så träffade jag Adam igår igen, det var mucho trevligt! Imorgon blir det filmkväll med mysigt folk och på lördag partaj. Hade tänkt sy upp en kjol också om jag har tid, förhoppningsvis blir det av på lördag. BTW! Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag fyller 17, yey! Bara att räkna ner.

image481

Fuck the past, the future will be better

Jag kom precis hem från Adam, ska sätta igång med mitt historia arbete nu som ska vara inlämnat imorn. Duktig flicka, inte. Kommer aldrig palla! Men imorn blir det fest och det ser jag fram emot. Dagsfester har jag hört är dom bästa, ska nog försöka fota lite också trots att jag har fått fotoskräck sen jag ramlade med pappas systemkamera.. jag är fan omöjlig. Men jag lyckas alltid klumpa till det på något sätt. Hörs, god natt.


Dagens fucking låt:

Justice - Genesis

Party all weekend

Efter att ha pajat pappas objektiv så drog jag och Adam till replokalen, sen fortsatte vi hem till Maja på party. Schtek! Sen var det vidare hem till Andrea på lördagen. Trevlig helg som fan! Bilder kommer, men min dator har fått damp och raderar etc. Hänger inte riktigt med i svängarna, men det ordnar sig snart hoppas jag. Puss!
image478
Bild från Sigurd i veckan, från vänster: Anto, Andrea i mitten och Adam till höger.

Beatles night

Lite bilder från Beatles Night 29/3, bild 1+2 av Maja och bild 3 av mig själv.

image475
image476
image477

Sigurdsgatan is the place to B

Gårddagen spenderades på Sigurdsgatan och idag har jag skrivit ut polaroidbilder till min vägg. Bild på det kommer! Sen var det guitar hero som gällde som vanligt, efter det vidare till Sigurdsgatan igen med nice folk. Sen cyklade jag hem med Adam och nu kom jag precis hem. Mucho trevlig kväll! Bilder kommer imorgon gott folk, god natt.


RSS 2.0