I sit and wonder if you think of me as I think of you

image473

Jag vill inte älska dig längre. Jag orkar inte mer. Kan det inte bara försvinna? Poff. Jag får ändå ingenting tillbaka. Jag orkar inte känna mig värdelös längre. Obetydlig till 100%.

I know it's useless and I should just forget it all

Jag förstår inte hur du kan säga att du fortfarande vill vara vän med mig när du inte ger ett enda jävla tecken på att du lever, på att du finns där och att du bryr dig. Jag förstår mig inte på dig över huvud taget just nu, inte ett jävla skit. Var tog allt vägen? Jag känner mig äckligt bortglömd. Allt känns som en konstig mardröm. Hör av dig om du bryr dig?

Honey, don't

image469
image470
image471
Snart klart. Lite bilder, LP osv som ska upp på väggarna men annars så.

Help, I need somebody

image468
Maja står bakom kameran. Vi väntar på folk, party is the shit. Hörs senare, puss.

Dagens..

Dagens outfit: Skinnjacka H&M Sjal Second Hand Strumpbyxor H&M Kjol Second Hand Bustier Mormors gamla Randig body Gina Tricot
Dagens låt: Rolling Stones - Paint In Black
Dagens favorit: Maja Jungklo
Dagens längtan: Peace and Love och Emmaboda 08
Dagens irritation: Att jag fastnade i din jävla fälla. Att du bara lämnade mig här.

image467

Stulen mattebok och krossat humör

Guitar Hero 24/7 är vad kallar bra prioritering. Not. Inget plugg gjort, det måste förbättras. Men snart blir det myra med Majson och mys hela kvällen! Jag längtar skitmycket, kommer bli ballt. Ska göra om i rummet. Bilder kommer, I promise. Puzz
image64image64image64

Försenade bilder från Musik Direkt

image463
image464
Bakom kameran Maja Jungklo


I wanna rock 'n' roll all night and party every day

image462
You show us everything you've got. You keep on dancin' and the room gets hot.
Dagens fucking låt: Kiss - Rock 'n' roll all night

Time is no fucking healer

image461image461image461
If I could travel through time.. that wouldn't have happend. Time is no fucking healer.

Hit me with your best shot

Jag spenderade hela min dag i Stockholm med syster. Fick med mig hem tre par strumpbyxor, två tröjor och ett par av mina jeans som lånats av Anna. Just nu är jag mest irriterad och trött så jag skriver nog inte så mycket mer. Uppdatering sker imorgon, gott folk. Hoppas ni har haft en trevlig helg för min var bäst. God natt.
image460

Wap bam boogie

Pga många klagomål och begär så är bloggen back on track igen! Det har runnit in mejl och kommentarer så därför ska jag försöka börja skriva. Låter det som en bra idé?

Hey, there's another party going on

Lördags party med TUG-tjejerna på Bäckby, otroligt rolig kväll må jag säga. Mer uppdatering senare när bilder kommer från Fia! Men först festen @ Simons place igår. Full rulle hela kvällen med bra musik och sjukt trevligt folk. Slutade med popcorn krig på väg till Gryta och sen sov jag hos Philip. Tack alla för en underbar helg!

image459

and still my world belongs to you

Det tog fan en vecka att smälta det värsta. Krampen, paniken och smärtan avtog lite grann. Det tog en vecka att sluta gråta 24/7. Men jag känner mig fortfarande värdelös. Jag känner mig fortfarande så övergiven och tom att jag inte kan sätta ord på det. Jag kommer aldrig glömma dig. Du var min första kärlek och jag älskar dig. Men jag kan inte göra något annat, jag testar en ny metod just nu och den funkar underbart bra. Stödet från alla vänner är så otroligt stort, utan era sms, telefonsamtal och kramar skulle jag inte ha klarat det såhär långt. Det är nu man märker hur mycket man behöver er. Jag kommer aldrig komma över dig, du kommer alltid vara en stor del av mig. Jag hoppas att du vet det och jag vill bara säga tack för den här tiden du gav mig. Synd att jag inte fick flyga runt bland rosa moln några månader till men vad ska man göra? Du får väl höra av dig om du vill veta av mig, för nu känns det som att jag inte finns för dig längre.


Hej då

image458

Jag klarar inte av att aldrig höra av dig igen. Det skulle bara göra allt värre. Men just nu känner jag mig bara sårad, utnyttjad, ledsen, förtvivlad och bortkastad så det gör ont. Ont i varenda muskel, varenda ven och varenda organ i hela kroppen. Hör av dig?

Hej då. Inget mer bloggande för mig.

I'm just a skeleton

01. You are the greatest gift I'll ever loose.

När jag snubblar i trappan och slår stortån hårt i ett av trappstegen börjar det blöda, men det gör ingenting för jag är säkert värd det ändå. Jag kan lika gärna sparka i foten igen för att känna smärtan växa, bara för att få något annat att tänka på. Tårarna verkar inte vilja sluta rinna. Jag har gråtit i nästan 17 timmar sträck och jag har kramp i hela magen. Med en sömnlös natt bakom mig sitter jag nu på min bruna kontorsstol och förstår ingenting. Det gör för ont för att vara sant. Jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv, ändå visste jag att det här skulle hända till slut. Jag är så kär i dig att jag bara vill spy. Jag har inte ätit någonting på tre dagar och ändå känner jag ingen hunger. Den här känslan är så obehaglig. En del av mig känner panik, sorg, rädsla och hat. Men speciellt saknad. Att aldrig mer få kyssa dig, aldrig mer få känna dina varma armar runt omkring mig och få känna din doft igen. Det är det som skär mest i mig, det är det som klöser mest bakom ögonlocken. Så fort jag blundar ser jag dig. Och det gör så ont. Det gör så jävla ont, jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag har aldrig älskat någon på det här sättet förut och jag kan inte hjälpa att tårarna rinner. Men den värsta känslan är att jag aldrig mer kommer få se på dig och känna att Du är Min. Jag kommer alltid att älska dig.

02.
Pretending it's ok.

Jag kommer antagligen lägga ner bloggen för tillfället. Kanske för alltid, vem vet? Allt jag vet är att jag inte orkar längre, det bästa jag hade försvann på ett ögonblick och jag har nog.. aldrig kännt mig såhär tom förut. Jag kan inte andas längre. Jag bara sitter här och stirrar. Låter ögonen vandra till ett objekt för att iakta det i några minuter, utan att röra en enda min. Jag vill bara försvinna för alltid. Det gör så jävla ont. Jag känner inte igen mig själv längre. Men vi hörs kanske i framtiden kära bloggare, Hej då så länge.

Jag borde verkligen inte skriva det här men jag kan inte låta bli. Jag vet inte var annars jag skulle få ur mig allting. Helvetes jävla skit. Fan, fan, FAN!!!!!!!!! Varför just JAG?!

och Sunday med Bloc Party fladdrar förbi i bakgrunden som ljuva fågelröster och jag vill bara dö. Our love is louder than words. Det har den alltid varit för mig. Du var den bästa.


Musik Direkt

Idag smäller det, finalen i Musik Direkt Västmanland i Konserthuset klockan 15.00. Jag och Maja ska dit och fota, vilket kommer bli sjukt roligt. See you there!


image457
@ the pic : maja fucking jungklo


Retrosuperfuture

image456image456image456

and with every heartbeat, I miss you more.

Ingen Björn, Ingen Melodifestival

Kvällens höjdpunkt var självklart Björn Gustavsson. Så sjukt jäkla bra!

image454

image455

I'd do anything just to hold you in my arms, honey

Genrepet av melodifestivalen var väl .. helt ok. Förutom att jag satt precis bakom en kameraman som lyckades skymma artisterna.. nästan hela tiden. Fast jag rörde en del på mig, fick några bra bilder. Jag hoppas att Charlotte vinner. Vem tycker du är bäst?
image450image451

Publiken värmdes upp och efter ett tag kom en Kristian Luuk ner från taket.

image452image453

Först ut var Charlotte Perrelli.
Love will last longer, growing stronger and stronger
If you stay and don't let go

Till höger: Amy Diamond.

Fler bilder på http://wistrand.bilddagboken.se/

We all want to see Björn

  

Ikväll ska jag bege mig mot storstaden för att se genrepet av melodifestivalen 2008. Kvällens huvudpunkt är självklart att få se Björn Gustavsson live igen - I love it. Alla tjejer i hela Sverige har nog blivit lite småkära i honom. Vad ska du göra ikväll?

emmaboda, here we come

image447

Jag åkte hem till the fucking best och pratade om allt och inget. Pratade minnen som barbie på bussen, när jag fastnade i dörren och gotland tvåtusensex. Du är bäst.

I am invisible

Super SS07 SS/07 Campaign height=


retrosuperfuture


Planerar med min systeryster om att sy en till kjol, bild på den förra har fortfarande inte kommit upp men det kommer gott folk, jag lovar. Kan fortfarande inte sluta tänka på sommaren, lutar åt två festivaler för min del. Yey! Dagens låt: The Beatles - Oh, darling

retrosuperfuture.com


Ge mig bågarna nu! I vardera färg, tack. Vilken färg tycker du är snyggast?

Wanna be back on track babe

image446
pics: zara spring/summer 08
Godmorgon, imorse vaknade jag upp med feber igen. Hur lyckas jag? I alla fall så sitter jag och tittar runt efter en blommig klänning just nu. Vårens största behov, oh ja!

It's all 'bout today

Dagens klädsel: American Apparel fodral, stor rutig skjorta och strumpbyxor.
Dagens låt: Razorlight - America
Dagens saknad: My sunshine, the one with big A.
Dagens längtan: Torsdag, då får jag äntligen träffa Clara.

Please don't stop the music

image445
Idag gjorde jag någonting jag verkligen behövde, något jag borde ha gjort för så längesedan. Jag dansade. Jag hyrde en lokal och släppte loss, gud vad jag ville ha bort alla känslorna för stunden. Det behövdes verkligen, kan jag säga. Speciellt nu.

When times are broken

Idag är det tillåtet att hata världen. Idag får säga vad fan jag vill för idag hatar jag allt.
Dagen började med att jag stressade ihjäl mig till skolan, vilket visade sig att min första lektion var inställd. Två timmars hål till nothing, hela dagen har gått snett och jag vill bara sova. Snälla, nu skulle timingen för en otrolig huvudvärk vara perfekt. Åh. Helvete.
Jag minns. 2/12-06, jag och maja etta på våran första tävling.
Det är ren lycka.
Keep that feeling forever.

image443

Jag älskar dig

image442

För att min älskade mamma fyllde år i söndags - Grattis! Du är bäst & Jag älskar dig.

Back on track?

Jag blir alltid så vimsig när jag är sjuk, jag tror det har att göra med att jag får så mycket kvar att göra som aldrig blir gjort pga att jag inte orkar. Stress är nog bland det jobbigaste som finns, jag blir alltid så känslig när jag är stressad. Men nu är jag lycklig igen! Förresten, det jag skulle säga var dagens låt! Razorlight - Golden touch.

I know a girl with a golden touch

Det finns inget bättre än när min syster är hemma från Gotland, idag var vi på second hand runda och jag fyndade bland annat tshirten på bilden nedan. Favorittshirten eller vad?! Nu ska jag lyssna på musik och försöka plugga. Humöret is going up!


image441

Tshirt 25 kronor
Väska 15 kronor

Just need it

image440

Jag behöver ett par nya skor. Hela min skosamling skriker efter något nytt. Färgade tights ligger också högt upp på listan. Ge mig nu! Bilderna från icanteachyouhowtodoit.

Always the same shit

Nu har jag varit sjuk från det ena till det andra i tre veckor, igår fick jag migrän och flimmer vilket gjorde att jag sov hela dagen. Det är typiskt, men självklart sitter det fortfarande i och jag har varit sängliggandes hela dagen idag också. Jag ser knappt vad jag skriver nu så det får bli något snabbt inlägg, men uppdatering kommer tillbaka när jag är på benen igen. Hej då så länge..


Top #5

Jag lever för musiken, skulle omöjligt kunna leva utan den. Veckans top 5 nedan!
image439

Never seen the light of the day

Just nu är jag hög på Mando Diao och jag har på mig min nya klänning från AA. Puss!

image437

Dagens outfit: Se bild ovan.
Dagens låt: Mando Diao - Ochrasy
Dagens bästa: Fika snart med Vicki
Dagens humör: Uruselt skithumör all day long.
Dagens individ: Emil Gustavsson, genom vått och torrt.

Festival Special #3

  
Nytt bandsläpp!
Peace & Love Jason Mraz, Sahara Hotnights, Stefan Sundström med flera, se mer här

Everytime it crosses my mind

Jag ryser fortfarande när jag tittar på bilderna. Man får nästan samma känsla tillbaka, jag blir helt galen. Mando Diao Cirkus igår var det bästa jag varit med om på jag vet inte hur länge. Tillsammans med Alex och Maja så kunde det knappast bli bättre. Bara om vi hade haft ståplats, men vi satt nästan inte ner någonting i alla fall. Vi skrek och dansade hela kvällen lång, helt underbart! (större bilder=klicka)

  
image431
  
image434


fler bilder: min bilddagbok eller majas bilddagbok

Mando Diao nästa

Om ungefär 40 minuter går tåget mot Stockholm. Jag, Alexander och Maja ska shoppa hela dagen för att sedan bege oss mot Cirkus där Mando Diao ska spela ikväll. Såhär exhalterad var det längessen jag var, trots att jag är jätte förskyld och yr så kommer det här bli det roligaste på länge! (Mycket tack vare sällskapet, ni är bäst!)

Dagens ...

Dagens längtan: Tills Alexander ringer.
Dagens irritation: Fortfarande sjuk, irrar till så fort jag ställer mig upp.
Dagens önsketanke: Låt tiden rulla iväg så jag får se Mando Diao nu!
Dagens vilja: Träffa Alexander.
Dagens blogg: Karolines blogg slår alla andras.
Dagens bästa: Två månader med snyggingen!


image427

Spotlight #2

image426

Some special day

Bild 1 Alexander Bild 2 Snyggaste gitarren och det är Alexanders ofc.

Idag är en speciell dag. För det första är det dagen innan Mando Diao, för det andra är det solsken och för det tredje så firar jag och Alexander två månader idag! <3

Förresten, festivalspecial #2,5 (!!!)
DEATH CAB FOR CUTIE TILL ARVIKAFESTIVALEN
och lite mer uppdatering ...
FRANZ FERDINAND TILL WAY OUT WEST


Dagens låt Depeche Mode - Enjoy The Silence

That's the way we get by


När jag har mycket att tänka på
blir jag atoumatiskt en person som tar åt mig allt som alla säger till mig. Oavsett om det är uppenbara eller långsökta skämt. Det är väl speciellt sådana som får mig att bli ledsen. Nej - en ändring ska det bli. Jag orkar inte känna mig nedstämd hela tiden, speciellt inte när man är sjuk och ligger i sängen hela dagarna ... Ändring is the keyword! Nu kan jag inte somna, men jag måste försöka.

I'm lost without you

image423

Äntligen är Viktoria hemma från sälen och jag kan bli lugn igen. Min andra halva is back in town! Samtidigt som Gynning frågar vad ett CV är på kanal5 så väntar jag på att Alexander ska ringa. Vi har inte träffats sen i fredags och det är enligt mig en livstid nästan, jag saknar ihjäl mig! Bloggandet har blivit som någon slags helning för mig idag, jag känner mig så tom när jag är sjuk. Men på torsdag är det Mando Diao och därmed Stockholm IGEN! Det ser jag verkligen fram emot. Med Maja och Alexander!

Wanna be a rock chic?

image422

Hjärtformade vita bågar

image1541
Bild lånad av Karoline och Cobrasnake.com
Som vanligt vaknade jag till Vakna med The Voice på Kanal5 imorse där det snackades mycket solglasögon. Elin Kling var på besök igen och visade upp vårens hetaste modeller. Speciellt vita bågar kommer vara extra inne. Ray Ban modellen håller i sig hela våren och sommaren, även de hjärtformade glasen som fanns på H&M förra året pratades det mycket om. Dem lär väl dyka in i flera affärer framåt våren, håll utkik!

Oh, you all need it

image421

Urban Outfitters
har fått in grymt coola solglasögon som kan bli dina för bara ca 225 kronor. Du kan gå in på hemsidan och titta, eller besöka affären på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Köp ett par direkt, du kommer inte bli besviken! I promise.

Begär #2

image420
#1 Tshirt+Kjol Monki Ring Accessorize Skor Sko Punkten
#2 Tröja Monki Kjol Urban Outfitters Ring Accessorize Skor Top Shop

Editors - Live on the grass of Pinkpop 2006

Dagens två live-låtar av Editors, All Sparks och Bullets. Varsågoda! Best ever.


Yesterday

Igår var en hemsk dag på alla sätt och vis, har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjorde inatt. Hade kramp i magen så jag låg och grät konstant tills jag äntligen somnade klockan 5. Nu har jag varit sjuk i ungefär 2 veckor och aldrig blir det bättre. Hämtade ut penicillin för andra gången idag eftersom förra dosen inte hjälpte. När fan ska helvetet ta slut?

Förresten lite news! Pengarna flög iväg med vinden, som de alltid gör när jag åker till Stockholm. Här är några saker jag fick med mig hem under lördagen!

.
Linne H&M (det kostar 199:-)
. Kjol Gina Tricot (funderar på att lämna tillbaka, 149:- btw, till höger!!)
. Marinblå Jeans Cheap Monday (rea, 50:-) ingen bild..

image416image417 
(dåligt gjorda bilder jag vet men jag orkar inte göra bättre just nu)

Festival Special #2

Jag tänkte bjuda på en uppdatering på festival sidan, den här gången blir det Peace & Love special! Artisterna rullar in för fullt och för inte så längessen släpptes det senaste bandsläppet. Det är rätt många band som man känner igen. Därav dessa:

image382*
Suzanne Vega (US)
* Hurriganes (FIN)
* Timo Räisänen
* Kent
* Nationalteatern
* Hästpojken
* Miss Li
* Jim White (US)
* Sugarplum Fairy
* Space Age Baby Jane
* Jive

Tummen upp till att Kent börjar synas på princip alla kommande festivaler i sommar! Även Sugarplum Fairy vore rätt roligt att se. Har du planerat in någon festival?


Get lost in the music

Det är några stycken som har frågat mig om jag är dansare, svaret på den frågan är ett svagt Ja. Jag har alltid dansat Disco Dans eftersom jag fastnade speciellt på det spåret. Efter några års tävlande kom jag upp i den högsta klassen, den klassen som tävlar om EM och VM platser. Möjligheten att få tävla utomlands var stor och jag hade kunnat nå dit om jag inte blivit skadad. Genom åren har jag även dansat Balett, Fridans, Jazz och mycket mer. Jag har testat på det mesta.

På SM våren 2007 gick jag ut på golvet och körde så bra jag kunde, det slutade med att jag inte kunde gå på grund av smärtor i ljumskarna. Det visade sig vara muskelinflammation, detta hade jag i ljumskarna, ryggen, under rumpan och i magen. Därför fick jag ta ett upphåll från dansen tills höstterminen. Men det fungerade inte, hjärnan skrek förtvivlat JA men kroppen suckade bara nej gång efter gång efter gång.. Därför har jag bestämt mig för att vila från dansen tills mina skador eventuellt försvinner. Jag har fortfarande problem med att gå, men dansen var något jag levde för, något jag behövde. Så utan den känns det så otroligt tomt.


image415

Felen jag gjorde var att träna när jag var sjuk, detta kan göra att mina skador blir kroniska om dom inte redan är det. Vilket jag i sånna fall kommer få leva med resten av mitt liv. Så träna aldrig om du är sjuk, oavsett vad du tränar. Det är livsfarligt.

Arctic Monkeys på full volym

Jag är så glad att jag har dig. Sjukt glad. Lämna mig aldrig, snälla?
Dagens live-låt: Arctic Monkeys - Certain Romance
(Som för övrigt är med i Melodifestivalen i år, när dom presenterar artisterna.)

Perhaps fuck off might be too kind

image413
Att vakna varje morgon
med
det på hjärnan,
är så fruktansvärt knivhuggande
och gnagande
att jag önskar att jag kunde sova
flera dygn till.
kanske en vecka,
kanske ett år,
bara jag slipper den där känslan
som kryper i hela kroppen
och tränger fram tårar som jag inte orkar hålla inne.
Hur lätt jag än verkar ta det,
så är det raka jävla motsatsen.



Pallar inte mer

image412
Jag vill bara dansa.

Geografi for them all

image411

Jag pluggar Geografi, ska skriva ett arbete på engelska om Kina och det underhåller mig verkligen inte. Med Justice i bakgrunden blir man lite gladare i alla fall. Jag vill gå på Bloc Party, det skulle vara så jäkla häfftigt! Jag lever för konserter, det är sjukt.

Wanna go for a ride?

Både Kent och The Smashing Pumpkins rockade, det var riktigt roligt att få se. Speciellt Smashing var galna på scenen, och publiken var helt insane. Men det var härligt, sjukt härligt! Jag måste gå igen! Ska ju på Mando Diao på torsdag och det kommer bli roligast av allt. Önskar fan att man hade ståplats.. men jag längtar!


    
  
Bild 1-3. Kent Bild 4-6 Smashing Pumpkins
(Klicka på bilderna för att få dem större)

RSS 2.0