Paperbag-kjol och Smashing

Jag har precis sytt klart min kjol, blev rätt nöjd faktiskt. Den ska nog få invigas ikväll på Kentkonserten. Imorgon blir det noll uppdatering eftersom dagen ska spenderas i Stockholm med The Smashing Pumpkins konsert på kvällen. Skriver mer på söndag, då ska jag äntligen träffa Alex också! Hoppas ni får en trevlig helg allihopa!

Än fanns det tusentals tårar kvar

Annas place var lika mysigt som vanligt, gosh vad jag trivs i den familjen! Vi åt god mat, tittade på en sorglig hulligan-film och fotade. Snart ska jag sy en kjol sedan är det Kent som gäller i Västeråshallen ikväll! Yä! Nostalgi-musik till tusen.
image403
Fler bilder kommer inatt eller på söndag.

I still remember

Nu ska jag snart bege mig till Annas place, myskväll för fulla rullar! Uppdaterar igen imorgon, hoppas ni får en trevlig torsdag för det kommer jag garanterat få!

Bloc Party - I Still Remember på maxvolym.

Idag bjuder jag på en dagens

Okey, what I wear today ..
jag har på mig min blåa omsydda second hand klänning, flätat skärp från Monki i midjan och fake converse till. Skinnjacka från Carlings.
image402

Leendet är på grund av solen, jag menar ... vem ler inte åt våren?

For some booring times

Hehe, jag hittade ett gammalt kollage jag mixat ihop. Inte särskilt snygga bilder men jag tänkte bjuda på den här ändå eftersom jag har idétorka så det skriker om det. Varsågoda, lite av Emmas outfits under den senaste tiden. Vilken är snyggast?
image401

If you leave me now, you take away the biggest part of me

Precis just för fem minuter sedan åkte Klara, Melanie och Malin hem igen efter en lång och mysig kväll tillsammans. Det var riktigt underhållande må jag säga! Det måste göras om snarast. Nu sitter jag här och tänker på allt jag inte borde tänka på. På sommaren två tusen sex, på hur mycket jag saknar högstadiet, på hur härligt det vore om jag bara kunde känna mig säker igen. Få känna fötterna stå stadigt mot marken utan att behöva oroa mig det minsta. Jag önskar bara att jag inte hade tappat bort den känslan.
image399image400











Från vänster: Klara, Malin, Melanie och så jag ... som var allmänt ofixad och mysig.
(Du får mig att känna mig hel igen. Alexander, ingen är som du.)

That's the way it is

Jag är kär. Jag är så förbaskat kär i dig att det gör ont i varenda muskel. Vet du det?
image397image398

Fuck forever, if you don't mind

Nu ska jag åka hem till världens bästa kille. Men först tänkte jag bjuda på dagens låt, som är en gammal goding i repris. Se filmen nedan! Hoppas ni får en trevlig tisdag!


Vad kan man få för 68 kronor?

Nu är klockan halv sex och jag har precis kommit innanför dörren. Mamma ville muntra upp mig så vi tog en tur till Brödet och Fiskarna och till Läkarmissionen. Till våran stora förvåning hade BoF 50% på allt i butiken och Läkarmission hade hela 75% på allt! Vilket gjorde att jag fyndade, hur mycket som helst ... För bara 68 kronor! Se nedan.

image396
(By the way så köpte jag den randiga tshirten igår på Myrorna i STHLM för 50 spänn)
Bild 1. Röd kofta
Bild 2. Röd rutig skjorta
Bild 3. Jeans skjorta
Bild 4. Svart vanlig kofta
Bild 5. Fyra scarfs
Bild 6. Tre väskor
Plus en grå kjol som det kommer bilder på senare! Nu måste jag plugga! See ya!

Sky falls

Idag är en sådan där dag när man helst vill ligga i sängen och glömma allting. Jag känner mig lite .. ofokuserad och trög. Vill inte alls att det ska vara tisdag, speciellt inte när man har fyra prov att plugga till. Men jag försöker pigga upp mig lite med att blogga. Jag håller på med en ny header, självklart kommer även den innehålla River Phoenix, The Beatles, kanske någon dansbild och annat smått och gott. Några tips? KOMMENTERA!

It was a beautiful day

I Stockholm levde våren som jag hoppades på, solen lös så länge den orkade och jag levde vilt på söder. Min garderob har inte direkt fyllts ut, men jag ska ju till storstaden igen på lördag eftersom det är The Smashing Pumpkins konsert på kvällen! Så då blir det förhoppningsvis mer fynd att hitta! Uppdatering på dagens inköp senare ikväll!
image395
image394

@ Stockholm today

Jag ska tillbringa min måndag i Stockholm. Hoppas våren lever där. Vad ska du göra?
image393
Uppdatering: See ya later! Nu drar jag till Sthlm, massa uppdatering ikväll!
Ställ någon rolig fråga så länge så blir jag glad :)

Sunday bloody sunday

Klockan tre var det träff nere i centrum. Vi spenderade våran eftermiddag med att leta mappar inne på Korthuset. Jag köpte sju stycken i olika färger. Efter det bar det av till Spicy Hot för att sedan ta bussen hem till mig. Väl hemma samlades vi runt soffan och folk började droppa in. Sing Star ikväll också, för fulla muggar! Och sedan var det dags för bilderna, skratt bjöds det på denna kväll kan jag lova. Var din kväll lyckad?
image390 image391 image392
Från vänster: Malin, Alessandra, Frida, Jag, Sussi, Jonte, Bamse plus Tanja och Torkel.

I would do anything, just to hold you in my arms

Nyss bestämdes det att jag ska till storstaden imorgon. Second Hand på söder och Monki står på min planering! Men först är det söndagen att ta vara på, ikväll kommer det några personer hit för att se på bilder från Tysklandsresan. Vad ska du göra ikväll?


Spotlight #1

image389

Come on babe, twist and shout

image386
Väska 1 Marni Väska 2 Marc Jacobs Väska 3 Fendi
Att ha för många väskor går nog inte, det finns alltid plats för dem någonstans. Synd bara att godingarna ovan är något för dyra för att få hamna i min samling, men snygga är dom allt! Snygga på sitt speciella sätt enligt mig. Vilken är din favorit?

It's Indie Rock 'n' Roll For Me

Just nu lyssnar jag på Babyshambles och tänker på en tid med öppna ängar fyllda med valmo, varma kvällar och gnistrande stjärnor. Med de tankarna i hjärnan ska jag nu gå och lägga mig i min efterlängtade paradissäng på bilden nedan, god natt kära du.

image385
Skjorta Pappas Klänning Gina Tricot

Later, darlings!

Efter fem halvfrysta jordgubbar mår jag inte illa längre, att vara sjuk är nog det värsta som finns. Snart kommer barndomskompisen Wille, bjuds på Melodifestival och Sing Star. Uppdaterar inatt igen, nu ska jag ringa Alexander. Vad ska du göra ikväll?

Always shine on

Solen lyser fortfarande ute och jag börjar nästan tro att det är varmt. Men vad gör jag? Jag spenderar min lördagseftermiddag med att lyssna på rockhits och städa mitt rum. Ibland önskar man att soffan inte alltid lyckades förvandlas till en garderob så fort man städat klart. Alltid samma röra! Då är det bara att börja om igen ...
image384

Umbrella covers

Hur många har inte gjort en cover på Rihannas låt Umbrella? Så fort låten släpptes så började covers i alla möjliga olika genrer att sprida sig. Här är några exempel som jag tycker är riktigt bra, ärligt talat. (och tyvärr knäcker dom Rihannas version med storm.)

Första plats. Plain White Tee's - Umbrella Cover
Andra plats. Biffy Clyro - Umbrella Cover
Tredje plats. Vanilla Sky - Umbrella Cover

Vilken är din favorit?

Festival Special #1

Största frågan just nu - vilken festival blir det i sommar? Bandsläppen är på gång för full rulle och allt ifrån okända band till de mest kända placeras ut på diverse olika festivaler till sommaren. Jag tänkte bjuda på en festival special dagen till ära, för att uppdatera om vilka artister som ska var. Allt samlade i ett och samma inlägg, varsegoda!

(SJÄLKLART HAR ALLA BANDSLÄPP INTE VARIT ÄN, vilket betyder att det kommer medkomma otroligt många fler artister till alla festivaler nämnda nedan.)


image382 

Peace & Love 23-28 juni
Tummen upp band:
Sex Pistols, The Wombats, Kent, Mando Diao, Teddybears Sthlm, Caesars m.m.

Vill du se mer? Klicka här



image383
Arvikafestivalen 3-5 juli
Tummen upp band:
Kent, Alice in Videoland, Lykke Li, Håkan Hellström, The Go! Team, Timo Räsiänen m.m.


Vill du se mer? Klicka här




image381Hulstfredsfestivalen 12-14 juli
Tummen upp band:
Babyshambles, The Hives, Hästpojken, Sugarplum Fairy m.m.

Vill du se mer? Klicka här


image380
 Emmabodafestivalen 31 juli - 2 augusti
 Tummen upp band:
 Justice, Slagsmålsklubben, Detektivbyrån, Those Dancing Days, Familjen m.m.

 Vill du se mer? Klicka här




Dagens låt

Efter ett mycket smaskigt musiktips, i en kommentar i min blogg från Mian, så får dagens låt bli Industri Royal - Killing Tony. Jag gillar den, den får mig på bra humör. Lyssna på den du också! Och förresten.. GÄRNA MER MUSIKTIPS TACK!
image379
Pics:Carin Wester

Milan fashion week: Versace + Etro Fall 2008

image378
Bild 1+5 Versace Bild 2+3+4 Etro
Några favoriter smått och gott.
Det bjöds på mycket stilrena skinnplagg i Versace's kollektion som föll mig rätt bra i smaken. Annars var Etros klänningar något jag gärna skulle fylla min garderob med. Vippade kjolar nedtill, sammansydda med en korsett. Den övriga kollektionen var i stort sett mycket färgstark och lite smått överdriven. Förresten, glöm för sjutton inte att titta in skorna! - Så snygga! Give it to me babe, Ah-a, Ah-a!

If you got no money

image377

Skinnjacka Alexander McQueen Skor Chloé
Väska Chanel Oversize top/klänning Cynthia Vincent

image376

Skinnjacka H&M Skor Monki
Väska Bianco Oversize top/klänning Topshop

Tonight is the night

Min fredagskväll spenderades soffliggandes med chipsskålen i knäet och Call of Duty på TV'n. Alexander tittade förbi och det var riktigt trevligt. Saknar dig redan, gubben! Imorgon blir det Melodifestivalen som gammal tradition. Trots den annars trista musiken så hoppas jag att stämningen är på topp som alltid. Vad ska du göra i helgen?


Förresten hade bloggen besöksrekord idag, tack för det alla kära läsare!

Get lost in the music

image373
BLOC PARTY KURT COBAIN THE SMASHING PUMPKINS THE KILLERS
ARCTIC MONKEYS RAZORLIGHT THE BEATLES BABYSHAMBLES

Make it all a little more personal

image371
Piffa upp din ipod med ett personligt fodral! Musik är något många inte kan vara utan så varför inte göra det lite mer personligt? Min favorit är roboten längst till vänster. Alla ovan kan bli dina för bara ca 150 kronor styck, all the way from Urban Outfitters.

Emmas outfits is on the way

Jag tänkte bjuda på lite gamla godingar, bu eller bä? You deside. Vilken är din favorit?

image369

Bild 1 Klänning+skärp Second Hand
Bild 2 Skjorta Pappas, Oversize tröja Monki, Vitt linne Åhléns, Jeans Cheap Monday
Bild 3
(höger uppe) Adidaströja, Smashing Pumpkins bandtröja, Solglasögon H&M
Bild 4 (höger nere) Skjorta Pappas, Ramones bandtröja, Jeans Cheap Monday, Solglasögon H&M

Dagens

En gammal dagens under veckan som jag inte har lagt upp.

image363image364image368
Skinnjacka H&M
Linne Åhléns
Kjol Sydd av Anna
Skärp Second Hand
Halsband (uggla) Indiska
Svarta pumps Tyskland

Fly on the wings of love

Jag vill ha gyllenbruna, bara sommarben med en blommig klänning, min nya skinnjacka och svarta pumps. Nu är det inte långt kvar, snart är sommaren här.

Dagens låt: The Cure - Friday, I'm in love.
Mysig låt, passande låtnamn.

image360
Skinnjacka H&M
Klänning Marc by Marc
Skor Din Sko

Here we go

En fredag med solsken är nog det bästa på länge. Synd att man inte kan utnyttja tiden med att fota utomhus. Det är aldrig kul att att vara sjuk och vara fängslad inne, speciellt inte när vädret är på topp. Men mysa i sängen med hundarna kan man alltid göra!

image357 image358


Sportlov nästa!

En tanke slog mig nyss - mitt sportlov har äntligen börjat! Även fast jag ligger i sängen med bärbara datorn på magen, nästan 38 graders feber och penicillinburken bredvid mig så kan jag inte göra annat än att njuta. Äntligen lite frihet! Vad händer på lovet?

image356

Honey, it's called love

image355
Jag funderar på att färga håret blont igen ... agree or disagree?

Fashion fever

Hittade ännu ett coolt märke från Australien, nämligen Material Boy som startades 2003. Bara sminkningen på modellen fick mig att fastna, himmelsblå ögonlock och en decimeter långa ögonfransar under ögonen. Rätt coolt, men på en kille vet jag inte riktigt om det passar. Kläderna i sig är helt underbara och jag kan inte sluta undra varför det inte finns många Australienska märken i Sverige. Gå vidare in på Material Boys för att se mer!

image351
Har hört rykten om att det Australienska märket Thousand Reasons (som jag skrev om tidigare) ska satsa på den svenska marknaden vilket gör mig överlycklig!

Monki vår/sommar 2008

image350

Monki har kommit med en ny kollektion vår/sommar 08! (Vilket gjorde mig totalt galen kan jag bara notera.) Som vanligt så fastnade jag för varenda plagg på sidan och hade svårt att välja vilka plagg jag skulle lägga upp. Men ni får helt enkelt gå in själva och bli inspirerade, jag menar .. inget klädmärke inspirerar så mycket som Monki enligt mig! Tur att jag ska till Sthlm på sportlovet så jag får spendera några timmar där inne, jag längtar! Klicka dig vidare in på sidan och njut för fullt! - MONKIGIRL.SE

When I'm with you, I am calm

image347 image349
Pics:sophomore
Ändrade planer
- Ingen Alex ikväll, ska sitta hemma själv och mysa bland mina stora kuddar istället. Tråkigt men sant. Ibland önskar jag att alla dagar var helgdagar. Det skulle bli så mycket lättare då. Men vad gör man .. Jag saknar dig så det gör ont.

When the sun goes down

Bredvid mig ligger en pizzaslize som jag är för trött för att orka äta upp. Med U2 ekande runt omkring mig finns det inget annat jag kan tänka på än sportlovet. Trycka tshirtar, gå på konsert och stormshoppa på second hand är vad jag ska göra. Vad har du planerat?


New fashion makes me crazy

image346

Gitte Wetter
har kommit ut med en ny sommar kollektion som jag blev galen i direkt. Bilderna är nedtonade så dova färger täcker fotografiet. Ett bra fotografi gör kläderna så mycket snyggare! Kollektionen består mestadels av tshirtar med coola tryck, samt kostymbyxor och stuprör. Färgerna lutar mest åt det rosa och nästan turkosa hållet. Många av kläderna påminner lite om old-school och det kan inte bli mycket bättre. Så klicka dig in på hemsidan och utforska! Tryck här: gittewetter.com

You were always on my mind

image342 image345 image344

Solen ger några slags positiva signaler, så fort man ser att det är solsken sprids ett leende på läpparna. Det är rätt otroligt, vilken glädjespridare alltså!

För övrigt
så har dagen spenderats med att äta semla, gå en tur med vovven och fota för att sedan gå in igen och avsluta mitt pluggande. Imorgon blir det premiär i skolan för veckan, har varit så yr att jag inte klarat av att gå tidigare. Inte roligt inte, men först ska man fokusera på kvällen då jag ska träffa min Alexander. Det är något jag verkligen ser fram emot. Puss! Och .. Eh. Lite reklam osv. Klicka: Bilddagbok! (gästlösen:open)

Dagens

image341

Sjal + Stickad blus + Skor Second Hand
Skinnjacka H&M
Klänning Gina Tricot

Våren får det att riktigt krypa i benen.
Det får mig att tänka på en låt som jag har sjungit på hela dagen.
Pet Shop Boys - Always On My Mind.

The house of the rising sun

Nu är det bestämt, jag måste ändra layout innan jag får spader. Behöver ny inspiration!

Milan Fashion Week: Monday

image340
Bild 1+4+6 Philosophy Bild 2+3+5 Burberry Prorsum
Milan Fashion Week började i söndags, med fullspeckat schema veckan ut. Måndagens schema var upplagt med många stora, liksom mindre kända märken som till exempel Burberry Prorsum och Philosophy. Burberry Prorsum bjöd på en kollektion i dova färger, stora oversize jackor och kavajer i olika färger. Alla modeller hade på sig mössor i olika färger som lätt gav outfiten till en annan avslappnad nivå. Även Philosophy's kollektion innehöll många svaga färger med en del maskulina spår som kostymbyxor och kavajer. Jag föll speciellt för strumpbyxorna och skorna som gjorde att den annars färglösa outfiten stack ut lite. Designerna har lyckats, helt enkelt.

Den där sommarkänslan kryper fram igen

image339

Pics: Maja Jungklo

Jag vill höra sommarregn slå mot varm asfalt. Den lukten saknar jag.

Monki påminnande

image338
Pics: Thousand Reasons

Thousand Reasons
sommar kollektion är fylld med färgglada plagg från grönt till rosa som faller mig rätt bra i smaken. Speciellt herr sidan har lyckats, både med fotograferandet och kläderna. De stora tshirtarna med coola tryck lockar mest. Charmerande och snyggt på samma gång. Titta in själv så får du se! Klicka här

Copenhagen Streetstyle

image337

Here comes the sun

Med Red Hot Chili Peppers i bakgrunden sitter jag just nu och fördriver tiden med att läsa bloggar och sakna världens bästa kille. Snart ska man väl plugga vidare. Kanske.

image335 image336
When I'm with you, I am calm. A pearl in your oyster.
Head on my chest, a silent smile, a private kind of happiness.

Dagens

Nu när jag precis tagit mig genom The Black Death i Historiaboken så tänkte jag bjuda på en dagens innan det är dags för mig att börja plugga Geografi ...

Dagens låt: U2 - Sunday Bloody Sunday
Dagens klädsel: Svarta tights, Vit tshirt, svart oversize linne och raggsockor. Se bilden längst ner i inlägget. (Är man sjuk så är man.)
Dagens irritation: Plugg, alldeles för mycket plugg.
Dagens önskan: Att Alexander satt här bredvid mig och spelade gitarr.
Dagens längtan: Mando Diao 6/3 med Alexander och Maja.

image332
Min Emo-pose får stå för mitt humör idag. Plugg och feber är helt enkelt inte min grej.
Solbrillorna köpte jag på Läkarmissionen för 15 spänn.

Things to do when the day passes by

image327 image328 image329
Dagens droger.
Mando Diao, Bloc Party och U2.

Det är måndag och jag känner mig ovanligt slö.
Febern trycker ner humöret så enormt att man bara får lust att ligga i sängen och sova - varenda sekund. Men idag är att-göra-listan lång. Jag lovade Anna att ta tag i plugget, försöka att göra mitt bästa.
Så idag har jag bestämt att jag ska göra följande:


image330Läsa genom Historian. Vi har Historia på engelska, skriven för studenter som går på Oxfords Universitetet. Ingenting man vill sätta händerna i direkt..
image325Läsa Geografin och skriva nyckelord. Även Geografi har vi på engelska, men detta på ett enklare språk som man i alla fall förstår det mesta av.
image330Blogga, blogga, blogga. Min belöning om jag klarar något av ovanstående. Det återstår väl bara att se, antagligen kommer jag blogga senare.
image325Städa mitt rum, om tid finns över vill säga. (Not.) Jag kanske sätter igång och bakar en kladdkaka istället. Bara för att hitta annat att göra än att plugga..

På tal om sommar

image324
Bild 1+2 TopShop Bild 3 H&M

På tal om sommar .. det är väl inte direkt säsong att disskutera badkläder redan. Men när man ändå har tagit upp ämnet så varför inte?! Jag hittade några godingar som jag föll lite extra för. Titta in på deras hemsidor för att se mer: H&M och TopShop.

More and more for every day

image322

Det är söndag kväll. Min inspiration har gått och gömt sig bakom kudden i sängen några meter från mig. Jag har ingen energi, ingen lust eller ork att leta rätt på den just nu. Kanske imorgon, om humöret tillåter. Jag har feber. Usch. Jag saknar min Alexander.

Drömmarnas tid

     image316          image318

De här sommarkänslorna börjar göra mig galen.
Tänk er att kunna springa runt barfota, känna gräset kittla mellan tårna. Få solens strålar rätt i ögonen, i syfte att göra dig blind. Små fräknar som sprider sig över näsan, solblekt hår och chokladbrun hy. Sitta på en brygga vars blek gråa färg sakta flagnar bort med ett sakta gluckande från vattnet runt omkring sig. Känna myggbetten täcka bara ben som täcks med myggsprej. Stora jeansshorts med oversize tshirtar och galet mycket musik. Bada näck mitt i natten och ändå inte frysa. Att få ligga på en öppen äng med gräsets vajande runt omkring sig. Omringad av stjärnor, omringad av lycka.
Sommar är det bästa på hela året, tycker inte ni?

One and only

Kate Moss - skönheten själv.

image315

Vårgodis

Ray-Ban Wayfarer, nitar, skinnjackor och grått. Det är vårens hemligheter.

image313
Pics:StockholmStreetStyle


Oh, darling

Den 16:e mars är det final i Musik Direkt här i Västerås. Jag och Maja kommer självklart vara på plats med kamerorna i högsta högg. Be there! Förresten så fyllde min pärla 16 år i onsdags, grattis i efterskott! Pic nedanför är Maja såklart. Puss!


image312

Say that you need me

Jag vill höra det igen och igen och igen. Man kan aldrig få nog. Man vill bara veta, även fast man redan vet. Jag behöver höra det helt enkelt, hela tiden.

Köpte nya solbrillor, vita Rayban (kopia) i Braunschweig förra veckan i Tyskland.
Kostade 1 euro vilket är ungefär 10 kronor.

image305image306

Fick även tröjan på bilden från älsklingen igår, från H&M's kollektion.
Bang! Bang! Bang!

Lys mig rakt i ögonen, gör mig blind

image303image304
Det är fredag & solstrålarna lyser in genom fönstret. Solsken gör mig glad, våren är här.

No one can stop us now

Det var torsdag, alla hjärtans dag och jag är kär.

image300

Music make me wanna move

image299

Klänning (som slutar högt ovanför knäna, ser lång ut på bilden) från Gina Tricot


Dagens låt:
Babyshambles - Fuck Forever

It's indie rock 'n' roll for me

image298 
När jag väl var i Berlin i onsdags fastnade jag för skinnjackan ovan. (Som för övrigt finns att köpa på H&M för 498 kr) Frågan är om jag ska behålla den, vad tycks?

Ray-Ban Folding Wayfarer

Förra årets hit-glasögon Ray-Ban Wayfarer håller i sig fortfarande - men den här gången som ihopfällbara. De tar mindre plats vilket gör det mycket smidigare, och fortfarande är de så snygga att man nästan skulle kunna döda för ett par. För priset 944 svenska kronor är de dina. Se mer på saksfifthavenue.com

image296image297

Emma goes rockchic

image295

Borta bra, men hemma bäst

För ca 24 timmar sedan lyfte planet ifrån ett vårvärmande Tyskland med destination Sverige. Jag möttes med spöregn och moln, inte direkt uppiggande väder men att äntligen vara hemma var otroligt skönt. Efter en underbar vecka kan man inte bärga sig till nästa tripp i sommar!

   

Bild 1: Jag och Kim, jag bodde hos hennes familj i Wolfsburg.
Bild 2: Tyska och svenska utbytesstudenter samlade på flygplatsen.
Bild 3: Hälften av alla bilder jag tog är krogen bilder.
Bild 4: Shake what your mama gave ya!

NY Fashion Week

Som ni kanske vet så är det New York Fashion week denna vecka. Av de utländska märkena så är Marc Jacobs by Marc Jacobs min absoluta favorit. Därför lägger jag upp lite bilder ifrån den.
image289
På herrsidan bjöds det på en liten men välgjord kollektion. Kläderna gick i färgkombinationer som blått och svart, samt svart och grönt.

På damsidan fanns det däremot mer att bjuda på. En väldigt snygg kollektion enligt mig.

När jag ändå skriver om Marc Jacobs, så vill jag bara passa på att tipsa om min favorit bland damparfymerna - Daisy by Marc Jacobs. Den luktar inte bara gott, det är en snygg flaska också.
image290
/Alexander

Friday i'm in love

Idag är det fredag och vädret är underbart. Just nu har jag Försäljning och Service A, men vi har lunch om tio minuter. Det vart inget gym imorse, lyckades inte komma upp. Som sagt, det är en strålande dag och humöret är på topp. Ikväll blir det förhoppningsvis bio. Någon som har något tips på en bra film?


Tack för alla kommentarer. På söndag slutar jag gästblogga, men jag funderar på att starta en egen blogg. Vad tycker ni?

Torsdag, snart fredag

Sitter här i sängen, kollar på tv och bloggar lite. Har legat här ända sedan dess att jag kom hem från fotbollsträningen. För er som inte vet så tränar jag ganska mycket, närmare bestämt fem fotbollspass varje vecka plus något gympass om jag orkar och har tid. Ser fram emot helgen, det ska bli riktigt skönt att bara få ta det lugnt och inte göra något speciellt. Jag har dock en del saker inplanerade. Ska ner på stan på lördag, och på kvällen kanske det blir bio. På söndag ska jag försöka ta mig ner på gymmet, och sedan kommer Emma hem från Tyskland. Sedan är det ny vecka, och nya tag.



Höjdpunkten nästa vecka måste vara torsdag, ni vet alla hjärtans dag. Olle walldner (mer känd som olle i "fråga olle") ska besöka våran skola. Det kommer att bli intressant. På kvällen ska jag och Emma hitta på något<3

Våren är på väg, hoppas jag..

Snart är det vår och det betyder att man måste inhandla en ny vårjacka, eller två. Någon som har något tips på en snygg modell? Har funderat på dessa tre->
 

Nå, vad sägs. Vilken jacka ska man satsa på?

Divided - ART

Hm har på senare tid levererat en hel del snyggt, och mer kommer. I vår ska nämligen HM;s linje Divided lansera en kollektion t-shirtar med fina illustrationer och coola tryck. Inspirationen till dem sägs vara hämtad från konstensvärld. Mer info om denna kollektion finner du hos Feber.
image281
Snyggt tycker jag. Bra initiativ HM...

/Alexander

Today is a good day

image280
Saknar dig<3


Use a Condom

God morgon, typ. Är helt slut. Var uppe sent igår kväll och spelade gitarr med en kompis. Hela förmiddagen har ägnats åt en föreläsning som min skola anordnade. För er som inte vet så går jag på John-Bauergymnasiet (entreprenör). Det som är lite unikt med John-bauer är att alla elever har en egen dator. Som ni kanske förstår, så blir det en hel del timmar framför datorn varje dag. Föreläsning handlade därför om datorer, online spel, spelberoende och nätmobbning.

Hur som helst...

Tog en sväng på stan under lunchen och av någon anledning snubblade jag in på HM. Som ni kanske vet så har HM ganska nyligen släppt en kollektion t-shirtar och ett fåtal tröjor designade av diverse kändisar och designers. Frukten av deras arbete går under namnet "Fashion against aids". Kollektionen överlag, är enligt mig ganska ful, men ändå lyckades jag knipa en t-shirt. 


image279

T-shirten som är designad av katharine Hamnet har en text som lyder; Use a condom. Trycket i sig kan ju tyckas vara väldigt vågat, men jag gillar det. Dessutom är den väldigt snygg.  

/Alexander


Blood, sugar, sex and magic

image278

Just another boring afternoon

I väntan på att något kul skulle hända så fyllde jag i en grej som jag hittade på bdb.
Det man ska göra är att sätta sin musikspelare på "shuffle" och sedan fylla i frågorna med titeln på låten som kommer när man byter. Mycket nöje...


1.   
Hur mår du idag?
Fraternity
2. Kommer du komma långt i livet?
In your honor           
3. Hur ser dina vänner dig?
I bet you look good on the dancefloor
4. Kommer du gifta dig?
He knows
5. Vad är ditt livs themesong?
Weenie Beenie
6. Vad e ditt livshistoria?
The return of the berserker
7. Hur är skolan för dig?
Ringing bells
8. Hur kan du komma framåt i livet?
Dance inside
9. Hur kommer imorgon vara?
Nag nag nag nag
10. Vad är det bästa med dina vänner?
Cute without the e
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Blood sugar sex magic
12. Vilken sång beskriver dig bäst?
The pioneers
13. Hur är det med ditt liv?
You are dreaming
14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Vision of heaven
15. Hur ser världen på dig?
The present
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Cut the rope
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Signal and sign
18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Hidden track
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
For all these times, for all these times son
20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Övningsköra
21. Kommer jag nånsin ha barn?
Save the population
22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?prayer              
The
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
So here we are
24. Vad är några tips till mig?
Parting of the sensory
25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
The unshockable
26. Vad är min danssång?
Kill the director

min vart således inte så rolig som den kunde ha blivit.


pop-art, does not necessarily haft to be popular?!

Hej. Kom precis hem från skolan. Jag hade bara en tre timmar lång Företagsekonomi lektion idag. Nu ligger jag och laddar inför kvällens fotbollsträning. Är skapligt trött, jag var nämligen uppe en timma tidigare än vanligt imorse...


I bist på annat att blogga om lägger jag upp en bild som jag lekte fram i photoshop för ett tag sedan. image274
För er som inte kan se vem det är, så är det Marilyn Monroe...

/Alexander

From Germany With Love

image273
Här kommer en liten hälsning från Tyskland, typ...


Cheap monday=kostym?!

Under Sthlms modevecka visade Cheap Monday upp en ovanligt dressad kollektion. Visningen innehöll många skjortor, ett par kavajer och ett fåtal kostymbyxor.
   Du som vill bära kavajer och annat kul från CM behöver dock inte vänta tills i höst. Märket lanserar nu i sin SS08  kollektion en linje som går undernamnet "Kostym". Jag gillar denna linje skarpt och funderar att slå till på den grå trenchcoaten. För er tjejer skulle jag rekomendera någon utav de två pennkjolarna, den v-formade trenchen och den rutiga skjortblusklänningen.


Monki+permanent vacation

Monika planerar att under våran inleda några designersammarbeten. Först ut som sammarbetspartner är designerduon från Göteborg, Permanent vacation. Enligt feber kommer kollektionen att bestå av randiga t-shirtar, en hel del skjortblusklänningar och ett dussin denimprodukter.
image267

/Alexander


I love you in the morning

Dagens Klädsel: Grå-Beigea Jeans(CheapMonday), Höga Converse, Svart Skepparkavaj(H&M), Skjorta(Vailent)
Dagens Humör: Började dagen i någon sorts mellankolie, som senare mynnade ut i glädje
Dagens Bästa: God mat i form av McDonalds, hehe

Dagens Sämsta: Att Emma är i Tyskland, saknar dig...
Dagens Låt: Hmm, det måste bli sunday- med Bloc party. Kärlek måste vara det ämne som varenda musiker här i världen har skrivit låtar om, ändå lyckas Bloc party göra något omöjligt. Dem sjunger om kärlek som ingen annan gjort. Mycket nöje
image258
/Alexander


STHLM Fashion Week

Stockholms mode vecka är slut, men vad gör det- man kan ju fortfarande skriva om den. Här nedan kommer några utav guldkornen från veckan som varit.

Hope som hade hyrt in den danska toppmodellen Freja Beha Erichsen visade (enligt mig) upp en väldigt fin kollektion. Min absoluta favorit är den beigea, dubbelknäppta rocken. Perfekt för en typisk svensk höstdag.

Göteborgsduon i Velour gjorde inte någon besviken med deras kläder. Velour bjöd på en ledig silhuett, tillsammans med en avslappnad styling.  image252

Sist ut i detta inlägg är min personliga favorit Whyred. Whyred med Mr, Roland Hjort i spetsen, landar (enligt elle) kollektionen någonstan mellan hemvävt 70-tal och sexig 50-tals elegans. Snyggt, säger jag bara... image251

/Alexander


Emma+Tyskland=Gästbloggare

För er som inte vet så har Emma begett sig till Tyskland, för en vecka som utbytesstudent. Därför ska jag- Alexander, precis som namnet förtäljer gästblogga under veckan som följer. Mer om mig får ni veta i senare inlägg...image247

RSS 2.0