Lördag = Stockholm = Monki = Kärlek

image244
Stockholm by night.

The legends that died too young


PICS: (från vänster) River Phoenix, James Dean och Heath Ledger.
Alla dog när de var i 20-årsåldern. Alla var legender, alla hade något att ge.
Läs mer: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1691196.ab


Oh summertime, what a feeling

Igår bjöd jag på en gammal och sliten Fjällräven ryggsäck, en Kånken närmare bestämt, på tradera. Ska bli härligt att få stoppa i några engångskameror och annat krimskrams i den för att sedan dra till någon festival. Drömtankar, here we come!
image243
Bild tagen i söndags, gammal bild. Men den symboliserar vår, hoho.

Du gör mig lycklig. Så lycklig. Jag vill aldrig förlora dig, aldrig någonsin. Jag hatar paranoida tankar, men det känns som att vi har kännt varandra i flera år. Vet inte om jag är ensam om att känna så, allt jag vet är att jag har fallit djupare än någonsin.
Jag vill aldrig släppa taget. Jag har aldrig kännt såhär förut. Någonsin. Kom ihåg det.

Down in the past

image241

PICS: Mandodiao.com (sjätte mars smäller det)

Jag har bakat en kladdkaka. I en hjärtform. Eller.. våran hjärtform var ute i stugan så jag försökte använda min fantasi och använde en pepparkaksform. Jag är inte så duktig, snygg blev den i alla fall inte. Nu sitter jag här och är grymt sugen på att ta en liten bit. Men då skulle hjärtat bli ett trasigt hjärta, och då kan jag ju inte ge den till dig. Hihi.

Matteboken ligger här och väntar. Borde röja upp på skrivbordet och sätta igång. Borde.. men gör inte. Om tio minuter kanske. Minst.. hehe. Först lite Mando i högtalarna! Förresten fyller systeryster 30 imorgon, grattis honeypie!

All the sparks will burn out in the end

image239 image240

PICS:Cass Bird.

Högklackade skorna får nog stå i skostället ett bra tag till, mina hälar är redan fulla med skavsår efter gårdagen. Men när våren kommer lär man inviga dem. Tittade på Vakna med The Voice imorse och det snackades om horoskåp. Tydligen så borde jag boka en resa idag, i alla fall planera en sådan. Får väl se vad som händer, är i alla fall helt otaggad idag. Kommer bli mycket plugg eftersom jag har matteprov imorn.

Fly on the wings of love

Fly babe, fly!
Fly on the wings of love
http://rockinized.deviantART.com/

Our love is louder than words

Mando Diao på högsta volymen är det bästa.

Dagens filur:
image237
        Alex.

I'm in love with you

image235


Igår var den bästa dagen på jag vet inte hur länge. Såg förtrollad på bio! Underbart söt film, skulle vilja se den igen nästan. Plus att jag har vandrat omkring i Johannas högklackade svarta skor hela dagen, Anna (på bilden) försökte övertala mig att ha på mig dom imorn. Vi får väl se? Bilder kommer upp senare.

Lina Scheynius

image232 image233
image234

Den känslan jag har kan ingen ta ifrån mig. Bara jag vet. Bara jag vet.

Jobba?

När jag tittade runt på Peace and Loves hemsida hittade jag plötsligt något som jag inte tänkt på förut, kanske man skulle skaffa sig ett jobb på festivalen? Jag har ju trots allt aldrig varit på en festival förut. Kanske skulle vara skönt med en mjukstart? Vi får väl se. Huvudsaken är i alla fall att man kommer iväg på ett eller annat sätt. Det är ett måste.

image231
Alex Turner från Arctic Monkeys.

Perhaps vampires a bit strong but..

Dagens klädsel: Alex vita tshirt med tryck från H&M, svart midjekjol (också denna från H&M) och svarta ribbade strumpbyxor.
Dagens längtan: Alla konserter jag har framför mig, herregud vilket lyx!
Dagens önsketanke: Peace and Love borde ha nytt bandsläpp snart tycker jag.
Dagens favorit: Mr. Svensson ofcourse, everyday!
Dagens göra: Plugga klart alla talen i matteboken. 90 tal gjorda, 50 to go!
Dagens önskeköp: Peace and Love biljett, vita tygskor från Din Sko som alla hade förra sommaren och sen så önskar jag såklart att jag hade råd med en chokladfontän, tänk er doppade jordgubbar i en sån! Mums!

image230
Den här knossen ringde mig nyss. När ska du gästblogga förresten, Alex? :*

Dagens låt

pic: permanentvacation.se

Photobucket

Dagens låt: Mando Diao - Never Seen The Light Of The Day

How I wonder

Funderar på att ändra layout-bilden högst upp?

Matteboken ligger fortfarande halvdöd på skrivbordet bredvid de dånande högtalarna. Jag måste ta tag i plugget känner jag, men jag kan inte sluta tänka på i sommar. På festivaler och värme. Converse, engångskameror och stjärnfall. Liggandes på en öppen äng fylld med blommor, ensam med vännerna, njutandes av stjärnornas sken. Lyssna på The Beatles och Mando Diao. Njuta av att bara vara, för en gångs skull.

image227

If I don't live today

Klockan elva imorse fick jag något slags ryck och gick upp för att fota. Solen lockade ut mig för första gången på jag vet inte hur länge. Det är underbart. Att gå runt med systemkameran hängandes runt halsen, Mando Diao i öronen och fjällrävenjackan i högsta hugg. Bara vandra omkring och fota allt man ser. Det är frihet.

image225 image226


Mando Diao ekar i högtalarna

image224


När man dansar själv klockan 03.00 en lördagsnatt till Mando Diao så är det något som är fel. Jag är överenergisk idag. Skrattar åt allt, gråter åt allt och blir rörd för allt. Idag är en bra dag. För tillfället sitter jag och tänker på en viss person som ligger och sover just nu. Plus att jag är sugen på kladdkaka och jordgubbar. Morgondagen kommer tillbringas med ögonen stirrandes ner i en röd mattebok, som jag helst skulle vilja ordna en begravning åt. Matteprov på fredag och jag har inte räknat ett enda tal. Därför behövs det kladdkaka, grädde, frysta jordgubbar och chokladsås. Det gör susen!

There is just one thing I've got to say

Festival.


pic:sophomore


Get lost in the music

image222

Your smile is a drog I can't afford

Idag har varit en bra dag för idag har min hjärna bara svävat runt musik. Jag slutade 10.40 och det enda jag kunde tänka var 140 dagar kvar till sommarlovet. Jag blir galen. Plus att jag vill ha en American Apparel klänning, nu tack. Vilken färg?

image221
                   Du är så jävla bra.

Det sägs att drömmar kan slå in?

Jag drömmer att du ringer mig hela tiden.
När man vaknar kan man nästan höra
din röst
eka runt omkring sig
och själen mår bara dåligt.
Det är då jag förstår
på allvar
att jag aldrig har sparkat hål i väggen,
skrikit mig hes,
gråtit mig till sömn
och saknat någon
så mycket

som jag har med dig.




och jag som hade lovat mig själv att aldrig nämna dig igen.

141 dagar kvar

image220Med 3384 timmar framför mig så fortsätter jag att räkna ner till friheten. 141 dagar kommer att gå undan. Tänk alla loven inräknade, plus alla helger som för den delen försvinner i ett ögonkast. Sen är det sommarlov. Härliga sommar. Jag har bestämt att jag måste på minst en festival i sommar, men alla bandsläppen har inte gjorts än så fortfarande är det osäkert på var man vill åka. Hultsfred är 12-14 juni. Peace and Love är 23-28 juni. Teddybears, Caesars och Sex Pistols ska till Peace and Love. Hör ni det? Jag blir galen! Det lutar mer åt Peace and Love hitills i alla fall, återstår bara att se vad som händer under de närmaste bandsläppen.

En annan sak man har upptäckt är att Those Dancing Days ska till Hultsfred, Peace and Love och till Emmaboda festivalen. Är jag helt skruvad om jag knappt känner igen artistnamnet? Undra om det är något man har missat kanske.

Biljetterna beställda

image219 image217 image218

Dagens

Dagens klädsel: Eh. Svarta ribbade strumpbyxor och en Led Zeppelin tischa.
Dagens värsta: Måste spränga läxhögen vilket kommer ta upp till fem timmar minst.
Dagens filurer: Maja fucking Jungklo som är bäst.
Dagens längtan: Förhoppningsvis Mando Diao den 6e Mars!
Dagens låt: Mando Diao - Good Morning, Herr Horst.


image216
ON THE PIC:Maja.

The Federales

PICS: Mig själv och Maja the king.

image210 image212
image213










image214 image215

Fler bilder: http://wistrand.bilddagboken.se/
Gästlösen: Open

HTTP://WWW.MYSPACE.COM/FEDERALESMUSIC

Should I, maybe? Maybe.

Hej,
<
någon eller några individer har gjort intrång i Bilddagbokens system
och kommit över en databaskopia från maj 2007. Den aktuella
databaskopian innehåller bland annat lösenord till dagböcker samt
e-postadresser.


Vilket betyder att jag ligger jävligt risigt till. Tack jävla individ.

Pretending it's ok

and never pretend again.

image209
Jag är kär i klockan, kan inte hjälpa det.
När man sitter med nostalgiska lukter och toner runt omkring sig så vill man ju bara tillbaka. Som vanligt. Det har alltid varit så, the misery is back on track.

But I pretend it's not.

Let's twist again

image208


En mycket mysig fredag i mina tankar, nu återstår det bara att se vad som händer. Stannade hemma från skolan idag, jag är så less på att sitta tillsammans med 30 andra elever och se ut som ett frågetecken 5 timmar per dag. Tog igen pluggandet som borde gjorts igår egentligen, nu sitter man här och väntar. Nåja, nu ska jag lyssna på Imagine med John Lennon för att lätta lite på stämningen.

You are not close enough

Come closer.

Den här dagen hade jag en feting planering. Jag skulle gå upp i tid och inte komma försent för en gångs skull. Efter skolans slut klockan 12 skulle jag snabbt ta cykeln hem för att plugga. Sedan skulle jag träffa Maja runt 5 och fota. Vad blev gjort av dagens planering? Jag försov mig. Jag åt ingen frukost. Jag rörde inte en enda skolbok. Jag har fortfarande inte vågat ge böckerna blickar. Det känns som att dom ligger och spanar på mig, med evil eyes hela bunten. Men jag träffade i alla fall Maja, har saknat dig kurt!


Never mind we're ugly, we still have the music

image205

Play for me once again

image204

It's all about you, babe!

Vad heter du? Emma.

Vilken är din passion? Fotografera och musiken är mina droger.

Vilken kamera använder du? Nikon D40 och Nikon D80.

Favoritaffär/favoritklädmärke? Monki utan tvekan. Jag är kär.

Har du något gulligt smeknamn? Njae. Gulligt vet jag inte.. men knosse är väl andvändbart. (not) Tro det eller ej, men jag kallas för det rätt ofta.

Utbildning? Europalinjen. Carlforsska gymnasiet. Västerås.

Någon blogg du följt i mer än ett år? That'shot.blogg.se.

Beskriv dig själv med tre ord. Envis, kreativ och sprallig.

All you need is love

Jag slog precis i min stortå på det där stället som man har slagit i kanske tusen gånger tidigare. Bara för att öka smärtan. Det värsta är att smärtan stannar dunkandes i tån i flera minuter efteråt. Ibland önskar jag faktiskt att min kropp inte var en klumpig elefant som gillade att retas med min hjärna. Men idag kan jag inte göra annat än att hylla The Beatles. Något som får mig lugn är deras låtar. So I guess att den här dagen får vara i ära till deras skapelse. Den åttonde januari tvåtusenåtta. Puss så länge.

Dagens

Dagens klädsel: Svarta urtvättade Cheap Monday, vit Tee med skrikgrön text från TopMan, röd kofta från Peak (köpt second hand) och en svart sjal med blommor.
Dagens värsta: Solade solarium i fredags och blev tokröd. Rodnaden har fortfarande inte gått ner. Aj!
Dagens filurer: Alexander såklart.
Dagens längtan: Sommarlovet, jag kan inte se fram emot det mer!
Dagens låt: Led Zeppelin - Stairway To Heaven (männen själva var ju på TV inatt!)

image203

I can feel your heartbeat

Jag tog min andra spruta mot livmodercancer idag. Dyrt men värt. Det gjorde lika ont den här gången som förra, men nu återstår bara en och sedan har jag vaccinet i kroppen. Nice.

image202

WITH JUST A WORD YOU CAN LIGHT UP THE DARK

image201

Samtidigt som jag sörjde sista dagen på jullovet igår så började jag räkna ner till sommarlovet. Det är 151 dagar kvar till värmen och festivalerna. Några ynka månader kvar till USA. Den som inte längtar är galen! Förresten så fick jag låna ett par Cheap Monday av Johanna igårkväll, hon tänkte faktiskt kasta dom så då är det väl klart att man sätter tänderna i dem direkt! Mums.

HAPPY FUCKING NEW YEAR

image196image195image198

Yannick Monsegur @ Hint Fashion Magazine

image194

RSS 2.0